Най-ценните футболни клубове

“Манчестър Юнайтед” е първият футболен клуб, чиято стойност надхвърля 3 милиарда евро. В същото време това е един от най-скъпите спортни групи по целия свят. Най-добрите резултати могат да се похвалят само няколко в САЩ.

• Най-скъпо на футболния клуб на планетата е на английски “Манчестър Юнайтед”. Стойността му е над 3 милиарда долара.

• Колко струва, клуб, завършвайки на места в Съединените Щати.

football club3

• Много е важно спортната дейност на клубовете в света, така че спад бледо-технически зайчета.

Според скорошна запис на от международно значение за “червените дяволи” е 3 милиарда 95 милиона евро. Това количество се състои най-вече от приходите от продажбата на телевизионни граждански свободи (в случая с футбол, тези на Британските острови са най-скъпи в света) и различни други приходи спонсор. В основата на реклами на ризи – Шевролет плаща относително 60 млн. евро на година. Срещу 17 милиона евро струва договор за спонсорство trykotów обучение завърши с АНИ.

Манчестър, въпреки това, лидер в продажбите на повърхността на спонсорство. Като един от първите в света, създали, че обучението чай, сложи още една компания, отколкото на мач. Само в последно време, стъпките му и други клубове.

Но цената на клуба, в това се състои, в частност, анализ на специфичните играчи, стадион и възможност за пълнене или потенциал, за да се хваля успехи. Въпреки че през последните до минимално ниво. Освен това, “червените дяволи” през миналия шампионат спечели пет години, както и с триумф в организацията на шампионите в миналото са използвали през 2008 година. Въпреки това, от финансова гледна точка, естествено, победи в последните години испански плочки от Мадрид, и Барселона.

Скъпи, само отвъд океана

football club2

В Европейската спортна дейност, ние не ще намерим 2-ри такъв ценен група. Баскетбол или плажна топка (хандбал, да не говорим за) създават много по-малко страст, и в крайна сметка по-малко пари. По тази причина съперници за “Манчестър Юнайтед” е единствената група от САЩ. И само няколко от тях.

За да получите przeliczmy броя на Манчестър Юнайтед на валута, валиден към морето. Според обменния курс на 28 юни, цената на “червените дяволи” е 3 милиарда 483 млн. долара. Абсолютно нищо повече от един представител на организация за най-добър хокей в НХЛ (“Ню Йорк Рейнджърс wyceniani 1,25 млрд. евро), както и няколко повече, отколкото на лидер на НБА (на стойност Ню Йорк Никс” е 3,3 млрд. долара).

В това място си заслужава да се държи в главата, че нито Рейнджърс нито “Никс”, през последните няколко години, не може да се гордее всеки по-голям за демонстриране на успех. Но да работят в по-големите градове по целия свят, а също и разпоредбите, може да доведе до високи доходи.

В Ню Йорк, за да отговарят на Янките, че е най-изгодно МЕЙДЖЪР лийг бейзбол бейзбол група Лига. А и това е най-първата от американските клубове, твърди, че много по-добре, отколкото на “Манчестър Юнайтед”. По данни на миналия сезон, цената на Ню Йорк Янкис е $ 3,7 млрд. (те са необходими, по-специално, на 2-м, налични в организацията, както и доходи са предвидени на ниво 526 милиона долара, най-големият в историята на турнира). Бейзбол изкушения в невероятната популярност на океана, който се проявява в релси икономиката. Обикновена сметка на клуба нараства в последните години е около 20%. в година и в момента възлиза на 1,5 милиарда долара.

Една от най-полезните групи на планетата да играе, но и в организацията на футбола. Както и почти всичко, защото от списъка

Собствениците на зашеметяваНо също така и на финансовите инвестиции в рамките на. През 2016 година “Далас Ковбойз” за 1.5 млрд. долара в строителството на съвременни офис с уреждането на 37 декара. Той се състои, в частност, на спортни събития зала на 12000 зрители, частното здравно заведение или 16-nastopiętrowy хотела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *