Вратар – втори треньор

Без доверие, няма нищо с тялото си. Трябва да има очи и на гърба си, тъй като, от негова гледна точка, той вижда повече, отколкото останалата част от отбора. Капитан-това е дясната ръка на инструктор на склад зона вратаря, обикновено променя инструктор по площ.

goalkeeper

За вратар по света трябва да

За да открият примери на части, както и характерните точки, е препоръчително да се изработи и ясна картина на вратар. Какво да бъде вратар-това е голяма смелост. Можете да не се колебае кръг, поради това, че сте склонни към снимки в близък квартал.

Последователно obije топката се нуждаете, за да оставите изселване в точното време, за да спечели битка лице в лице. Ако имате някаква съпротива, вие се притеснявате за здравето, а не да се направи професия, че оптималната можете да играете на нивото на Лигата III. Този параметър трябва да дарят– явно повдига разследване.

Освен нерви, голяма golkiper също трябва да има възможност да възложи на колеги. А също и това трябва да се отвори съзнанието си. Често казват, че вратарите “вашия свят”, но всъщност това са умни хора. Boiskowa познания за толкова дълго време, тъй като те бият.– Вратарят трябва да е втори инструктор, ако става въпрос за спасяването на групата. Защо? Защитникът няма да видите 1/4 площад, нападателят предполага, единственият играч, който вижда, че на терена, мъж при изгонване. Думите му, насоки, трябва да бъде приюта за останалата част от екипа. Когато тя крещи: “махни се”, “внимателно”, “иди при него” и “победи го”, “наляво” не, в powydzierać, просто доклади на управителния съвет, поради факта, че той гледа, че пред него, казва на мъж, че спря.

Стоманени нерви

goalkeeper2

Не по-малко важна черта на всеки вратар има доверие в собствената си стойност. Увереност в себе си-това е структура, в този случай. За това ще се мисли golkiperowi, че не може да се справите със стреса, премахва “babole”, както и, съответно, са насочени?– Степен на професионалист, което е свързано с напрежение, трябва да бъдат устойчиви на критика. Днес, Геймър в тези условия е подложен на такъв подробен анализ, че всяко решение, реакция, намеса в сгъваем фактори, на първо място, държавите-учител на много полски вратарите момента работи с golkiperami.

Като копие на играта на шампионската Лига. На съд да се вълнувам мач в етап на екипа на събитието. Така, един от вратарите инстинктивно се защитават и почука на нея. Така започна спорът между специалисти. Някои obarczali вина на вратаря. Втората, по-късно, доста красива церемония. “Време е да се изправи, за да защити това, това е нещо огромно”, – казват. След този разговор се трансформира в социалните медии. Има различни документи, дори ако всъщност не са допускали промашку, и затова отговорността пада върху вас. Вие трябва да се въвеждат този тегло. Да бъдеш вратар, не може да има прекалено много, за да се оцени и да се говори за конкретна ситуация. Колко време е да успокои не успешни резултати от жребия в съответствие с грешка. Тогава не трябва да се съсредоточи върху защитата, че просто е искал, за да не се допусне промашки, той твърди.

Какво е важно, в допълнение към растежа на футбол, превръщайки допълнително ролята на “устройство”. Когато вратарят, по принцип, гарантира достъп до нея храм, днес е моят основен вратар. На глобус чаша в Бразилия, той е най-добрият играч в целия празник. Той не е достатъчно, че той е водил defensywą, той не е играл като последен защитник. Щракнете върху кръглата си глава 20 на метрото. Защо германците са спечелили свят мурло? Защото те са.

Сложете краката си

Модерен футбол се нуждае от вратарите, също така на умение на краката.– Като се започне изисквания, ние можем да се разделят на 2 групи golkiperów. Първоначалната цел на вратар, който да играе добре в линия. Ако говорим за нашия отбор. 2-ри отбор се състои от играчи, които знаят как да реагира на факта, че скоро ще се случи. Очакваме единствен стъпки напред.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *